De sportieve dame die meegaat is…

Er waren heel veel dames die graag met mij mee zouden willen naar het sport event van Anita active Nederland, maar helaas mag ik maar 1 dame blij maken. Ik heb alle namen in de hoge hoed gestopt, goed geschut en gegrabbeld… en ratatatata de dame die met mij mee mag is:……

lootjes-trekken1

En ratatatata de dame die met mij mee mag is:……

Natalie Sinke

Natalie, gefeliciteerd! Zou jij je BH en shirt maat willen mailen naar gaby@gabyrunstheworld.com

Sorry alle andere dames (en ook heren), ik hoop snel weer met een mooie nieuwe actie te komen.

Tot snel!

 

1 Comment

  • Johnd777 zegt:

    Hi! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Great blog and terrific design and style. cbbdcgckbebb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *