DE lijst der lijsten

Twee weken geleden werd de nieuwste Runnersworld door de postbode bij mij thuis bezorgd en wist ik niet hoe snel ik deze moest openslaan…. Het Februari nummer staat namelijk altijd in het teken van de lijst der lijsten…. DE marathonlijst van het jaar ervoor. In deze lijst staan de mannen die een tijd onder de 3 uur weten weg te zetten op de marathon. En voor de vrouwen geldt een limiet van 4 uur om in deze lijst te komen. Met mijn tijd van 3:58:17 uur moest ik er dus wel instaan, maar goed… het kan maar net zo zijn dat ze je per ongeluk vergeten….

Na eindelijk de juiste pagina gevonden te hebben…. (wie bedenkt het om dat helemaal op pagina 90 te zetten??) was het een zoektocht naar het juiste stukje van de lijst. Eerst de mannen, daarna de supersnelle vrouwen en jaaaaaaa ineens spotte ik mijn naam. Zo trots als een pauw! Daar stond mijn naam met die mooie tijd! En BAM ik was gelijk weer even terug met mijn gedachten op de Coolsingel met die dikke glimlach op mijn gezicht. Mocht je dit verslag gemist hebben… klik dan even hier naar het verhaal over mijn marathondebuut.

Even snel tellen…. 976e van de 1103 Nederlandse dames die een sub 4 tijd hadden neergezet in 2014 op de marathon. Gewoon bij de beste 1000 van Nederland… megatrots! (Sorry ik moest het echt even delen).

marathonranglijst

Ben je benieuwd wie er allemaal nog meer in staan? Kijk dan hier voor de volledige lijst.

En nu vraag je je misschien af…. En hoe zit dat nu dan? Laatst schreef ik namelijk dat ik even een stapje terug deed richting Rotterdam… en ik kan je zeggen… ik merk je dat ik al iets meer rust heb en de trainingen al beter gaan. Maar ik ben nog lang niet op het niveau terug van een paar maanden geleden.

Ik krijg regelmatig de vraag op welke tijd ik mijn zinnen heb gezet voor dit jaar en als enige antwoord wat ik daarop kan zeggen is, hopelijk sneller dan 2014. Zeker na de terugval van de afgelopen weken kan ik daar weinig over zeggen. Natuurlijk heb ik wel een tijd in mijn hoofd, maar of dit haalbaar gaat zijn op dat moment… dat weten we pas bij de finish op de Coolsingel 😉

coolsingel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *