De hardloopfanaticus

Op het moment dat ik dit berichtje typ ben ik onder invloed van grote hoeveelheden paracetamol, diverse extra vitamines en lig ik dik ingepakt onder een dekentje op de bank. Jawel… ik ben helaas geveld door een forse verkoudheid. Maandagmiddag begon het met keelpijn en af en toe een nies, maar sinds gister een steeds vollere neus, waterige oogjes en vanmorgen kon ik amper uit mijn ogen kijken. Knallende koppijn en zo’n volle neus waardoor ik niet kon ademen… dus het leek mij verstandiger om mij ziek te melden. Maar de timing komt nu echt niet uit…oké ziek zijn komt nooit uit, maar nu met Egmond zondag voor de deur helemaal niet. Toen ik van de week al een zieke vriend hier thuis had was ik al preventief aan extra vitamines gegaan en gister nog eens volop aan gezonde sapjes en gember op aanraden van een aantal loopmaatjes. Helaas mocht dit niet baten en nemen we nu dus even volle bak gas terug.

Vanmiddag ging vriendlief heel lief paracetamol voor mij halen en kwam hij met de post terug. Hij had het witte weekblad bij zich en ik begon deze door te bladeren… en wat een verassing… op pagina 15 keek ik tegen mijzelf aan. Een paar weken geleden werd er via de Facebook pagina van de 20 van Alphen een oproep gedaan naar een ‘gouden verhaal’ omtrent deze loop. Aangezien ik wel een mooi verhaal had hierover heb ik hierop gereageerd. Ze vonden mijn verhaal blijkbaar het publiceren waard dus een paar dagen later kreeg ik de vraag of ik het verhaal (inclusief foto) wilde mailen. Zo gezegd… zo gedaan. En toen was het afwachten op wanneer het gepubliceerd zou gaan worden en nog belangrijker….. wat zou er precies gepubliceerd worden. En nu stond het er ineens in. En zo las ik tot mijn verbazing dat ik de eerste inschrijver was voor deze loop, hoezo fanatiek 😉

Gaby_krant_alphenjan-2014

2 Comments

 • Miranda schreef:

  Wat (weer) mooi geschreven en wat een eer om zo in de krant te staan! 🙂

  Hopelijk voel je je snel weer beter en kun je in Egmond zonder snottebellen lopen!

  • Gabriëlla schreef:

   Hey Miranda
   Gaaf he. Jaaaa dat snot… ik word er gek van. waar komt dat spul allemaal vandaan.. niet normaal. Hopelijk ben ik er snel vanaf en kan ik mijn strijd met de elementen in Egmond aangaan.
   Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *