AAAAAHHHH nog 21 dagen….

OHHHHHJEEEE en dan is het gewoon alweer September… de dagen lijken nu nog sneller te gaan en zoeffff de marathon van Berlijn komt nu echt met rasse schreden dichterbij… Spannend!! Afgelopen week ging best wel oké en liep ruim 57 kilometer…tijd voor een terugblik… veel leesplezier.

Maandag
Na een nacht waarin ik veel wakker lag besloot ik om een beetje rustig op te starten en eerst maar eens mijn weekoverzicht van vorige week te maken. Deze had ik eigenlijk vrij snel op papier en toen had ik eigenlijk wel zin om een rondje te gaan hardlopen. Er stond immers een herstelloopje van 8 kilometer op het schema, maar ik had voor mijzelf besloten om eerst maar eens te kijken hoe het zou gaan. Ik heb hier een fietspad voor de deur lopen van 5 kilometer en had al bedacht om in ieder geval voor de 5 kilometer te gaan. Ik had immers nog avonddienst en het was al tegen 12 uur dus hurry up. In een vrolijk outfitje liep ik naar buiten het grijzige weer in.IMG_6890 Toen ik net de 2 kilometer aantikte ging mijn telefoon, en was het mijn werk met de vraag of ik vrij wilde zijn… nou na die beroerde nachten met het idee een hoop in huis te kunnen doen kwam dat wel goed uit. Ik liep daarna lekker verder en liep zo lekker dat ik bijna meer kilometers wilde gaan maken, maar vanwege een stevige interval de dag erna besloot ik dat toch maar niet te doen. Ik maakte de 8 kilometer vol en kwam voldaan thuis, lekker!IMG_6892

Na een lekkere douche zette ik een fijn muziekje op en begon ik mijn boekenkast uit te zoeken en in verhuisdozen te doen. Bij nog best veel boeken dacht ik ‘hmmm heb ik die wel gelezen??’ dus die stopte ik maar weer in een doos en weet ik dat ik nog genoeg te lezen heb voor daarna ;-). Na de boeken kwamen de cd’s aan de beurt, even terug naar mijn jeugd hahahaha met de Spice girls, Backstreet boys en Romeo.IMG_6901

Een paar uur later was mijn gehele boekenkast uitgezocht en ingepakt. Mooi! Kan maar vast klaar zijn.

Dinsdag
Aangezien er een interval op het schema stond en ik mee kon trainen op de baan fietste ik iets voor 9 uur het terrein van de atletiek op. Met de groep van trainster Judith deed ik mee met de warming up en de eerste oefeningen. Daarna begon ik aan mijn eigen intervalprogramma, 10x 400 meter moesten in ongeveer een tijd van 1:42 tot 1:45 minuten met 200m dribbelen als rust tussendoor. Het ging eigenlijk best goed, en met een lekker gevoel fietste ik daarna naar huis.IMG_6929

Eenmaal thuis maakte ik mij klaar voor een avondje werken en genoot ik nog heeeeel eventjes van het mooie weer buiten.

Woensdag
Rustdag! Ik had allemaal plannen gemaakt om verder te gaan met inpakken en lekker in het zonnetje een blog te gaan schrijven, maar door een verassing van mijn vriend viel dat een beetje in het water. Hij was namelijk ineens lekker een dagje vrij en veraste mij met een uitgebreid ontbijt op bed. Daarna besloten we om naar Loods 5 te gaan voor ideeën voor het nieuwe huis. We waren daar allebei nog nooit geweest en hadden er goede verhalen over gehoord. Op de route er naar toe werden we verast met een schattig pontje en hadden met het mooie weer erbij meteen een soort van vakantiegevoel.IMG_6959

Bij Loods 5 keken we onze ogen uit en gingen niet met lege handen richting huis. Even nog op de terugweg de ikea door om uiteindelijk vol met ideeen thuis te komen.IMG_6970

In de avond kon ik het niet laten om toch nog even wat bakken onder mijn bed uit te spitten en woehahahhahaha mijn oude brillencollectie kwam ook onder het stof vandaan. Harry potter is er niks bij hahahahaha.IMG_7002

Donderdag
Vandaag weer vroeg op i.v.m. dagdienst nummer 1 van de 3. Het was rustig op de IC waardoor ik een dagje mee kon lopen op de SEH, heel anders, maar ook weer heel erg leuk! Tijdens dit enerverende dagje kreeg ik te horen dat de hypotheek helemaal rond is, whaaaaaa zo tof! Op naar 3 oktober, de dag dat we de sleutel krijgen! Eenmaal thuis kon ik het dan ook niet laten om tijdens mijn loslooprondje even bij het nieuwe huis langs te gaan. Het lopen ging niet zo lekker, ik had hele zware benen, maar dat was ook eigenlijk niet zo heel raar na die drukke dag op de SEH.IMG_7021

Thuis lag er nog een leuk pakketje in de brievenbus, de allernieuwste sportbh van Anita’s. De momentum in een mooie diep rode kleur, is die niet prachtig??? Een sportbh hoeft niet altijd een saaie kleur te hebben en lelijk te zijn. Deze heeft een glossy glans erover en zit echt superfijn.IMG_7013

De avond vloog voorbij en voordat ik het wist was het alweer eigenlijk heel laat en had ik al lang in bed moeten liggen,.. oeps.

Vrijdag
Oefff dat viel even tegen zeg toen de wekker ging, maar goed er moest gewerkt worden en dan had ik maar eerder naar mijn bed moeten gaan. De dag vloog voorbij, maar ik merkte dat ik toch best wel moe was. Eenmaal in de auto knalde de vermoeidheid erin en dacht ik aan de 10 kilometer die ik in de avond nog zou gaan lopen… hmmmm is dat wel verstandig? Eenmaal thuis pakte ik mijn loopspullen en reed ik naar mijn moeder toe die al lekker pannenkoeken aan het bakken was. Samen zouden we namelijk de Leiden Ladiesrun gaan lopen en dan is het eten van pannenkoeken altijd goed toch 😉

Ik kreeg alleen steeds meer twijfels of ik wel de 10 kilometer moest gaan lopen en eenmaal in Leiden zelf hakte ik de knoop door! Ik ging voor de 5! Hop het stickertje van de 10km eraf en lekker meelopen met de 5.IMG_7049

Het lopen ging prima, maar ik was toch wel heel blij met mijn keuze. Het uitgebreide verslag over de loop zal komende week online komen, maar hier alvast een foto van de gave medaille!IMG_7080

Eenmaal thuis ging ik snel onder de douche en dook mijn bedje in

Zaterdag
Dagdienst nummer 3…. Deze leek wel voorbij te kruipen. Vriendlief had terwijl ik aan het werk was een afspraak met een kleur en interieurstylist en daar kwam uit dat de vloer die wij op het oog hadden wel wat te donker is. Het huis zou daardoor veel kleiner ogen dan dat het in werkelijkheid is… en dat willen we natuurlijk niet hebben. Dus na het werk maakten mijn vriend en ik snel nog een rondje over de woonboulevard langs de diverse vloerenwinkels. Her en der een plank mee om thuis te kunnen kijken en kiezen. In de avond was het tijd om even een beetje het huis aan kant te maken en alvast een groot deel van het weekoverzicht te maken. Dit terwijl ik languit 1 van mijn favo programma’s ‘Dance Dance Dance’ aan het kijken was. Prima voorbereiding voor de dag erna, hoop ik 😉

Zondag
Whaaaaa vandaag de laatste lange duurloop voor Berlijn….30 kilometer bij de 30 van Amsterdam Noord. Een loop die ik vorig jaar zo mooi vond en er niet lang over na hoefde te denken om mij weer voor in te schrijven. Na een redelijk nachtje stapte ik op tijd het bed uit, ik had er zin in! Maar ergens borrelde er ook wel iets van spanning… zal dit keer toch wel goed gaan? Het weer was in ieder geval bagger, maar meestal is dat wel het lekkerste loopweer…alhoewel… die wind?? Maar goed… ik zou het wel zien en zou gezellig samen met Erik lopen. Na even kort app overleg over de tempo’s met Henny kwam er uiteindelijk  uit dat ik lekker op gevoel moest lopen en evt gaan versnellen vanaf 8 kilometer. Maar het belangrijkste was… een goed gevoel eraan overhouden zodat ik met iets meer vertrouwen terug kon gaan denken aan de lange duurlopen. Vriendlief had heel lief pannenkoeken gebakken en ohhh ze smaakte weer heerlijk! IMG_7101-2

In Amsterdam weer een heleboel bekenden en om even de dag heel kort samen te vatten (uitgebreider verslag volgt) het ging lekker! Oké de versnelling zat er niet meer in, mede door de wind, maar ik ben tevreden. En dat is het belangrijkste. IMG_7112

En nu is 1 ding wat nog telt… op naar BERLIJN!!!!! De laatste 3 weken doorkomen, rustig afbouwen en vooral heel blijven! Veel rust pakken en even geen gekke dingen doen. Ik heb er zin in!! Kom maar op!

Hoe ging het bij jou deze week??? Ben heel benieuwd… en ohwja 1 dezer dagen komt er een nieuwe winactie online dus hou mijn blog in de gaten….

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *