1 April

1 April… alweer de 4e maand van dit jaar… en de maand waarin ik mijn 2e marathon ga lopen. Over 11 dagen is het eindelijk zover… DE marathon van Rotterdam. DE marathon waar ik al maanden voor aan het trainen ben en ook heel veel zin in heb. Terwijl ik dit schrijf kijk ik op de klok (11:45 uur) en bedenk ik mij dat ik dan op dit moment aan het lopen ben… Nog 5 trainingen te gaan en dan moet het gaan gebeuren! Eerst even lekker janken in het startvak tijdens You’ll never walk alone en dan knallen! Wiehoeee!!

Maar 1 April betekent ook dat ik over 7 maanden op dit moment aan het lopen ben ergens in New York. Ergens op de route van de befaamde marathon van New York. De dag dat 1 van mijn grootste dromen in vervulling gaat. Maar 1 April betekent ook dat ik nog 7 maanden de tijd heb om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de WE foundation. Op dit moment is de teller al ruim over de €500,- waar ik heel blij mee ben, maar ik weet zeker dat het nog veel meer kan worden.

April is ook de maand waarin ik het boek ga uitlezen waar ik in Maart in begonnen ben. Het hilarische en geweldige boek ‘ Running like a girl’ van Alexandra Heminsley. Zooooo herkenbaar en een echte aanrader! Ik lig elke avond te lachen in mijn bed als ik dit boek lees. En nee niet alleen voor vrouwen, maar ook voor de mannelijke hardloper een leuk boek (oké misschien moeten jullie over het deel van de shock absorber sportbh maar heen lezen).

Het eerste deel van deze maand zal vooral in het teken staan van de marathon en daarna…. dan zien we wel. Ik ga zo mijn loopschoenen maar eens aantrekken en op pad voor The killertraining! En ‘slik’ daarna zijn het nog maar 4 trainingen tot D-day!

Ik hou jullie op de hoogte van mijn Road to Rotterdam (en natuurlijk ook naar andere leuke en bijzondere dingen zoals NYC) en wens jullie een mooie, blessurevrije, gezonde en sportieve maand April!

x

0d6bc37f7f55db4313f3d565d6f848d8

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *