Tassentik?

Ik weet niet wat het is, maar ik ben gek op tassen. Niet op van die luxe handtassen, maar eerder de wat stoerdere schoudertassen en handige rugtassen. Ook heb ik al heel snel met het hardlopen een rugtasje om, niet alleen om wat eten en drinken mee te nemen, maar ook mijn halve huisraad. Ik ben daarom ook altijd meteen geboeid als er wordt gevraagd of ik misschien een tas wil uitproberen in ruil voor mijn mening. Tassentik?? Welnee 😉

En zo geschiedde… maanden geleden kreeg ik de vraag of ik een rugtas van Lifeproof wilde uitproberen, ja hoor kom maar op. Heel eerlijk, ik kende Lifeproof alleen maar van hufterproof telefoonhoesjes en hoezen voor laptops en was verbaasd dat ze nu ook rugtassen hadden. En zoals bekend van het merk is deze tas ook behoorlijk hufterproof. Zoals de stevige buitenkant waterafstotend en zijn je spullen dus niet meteen doorweekt bij een kleine regenbui. Maar ook zitten er speciale waterbestendige zakken in om je spullen (waaronder je laptop) veilig in op te bergen. De tas heeft sowieso veel vakken en na een paar weken hem in gebruik te hebben, kwam ik gewoon nog een vakje tegen die ik niet eerder had opgemerkt.

De rugtas heb ik voornamelijk gebruikt als tas naar het werk, maar ook tijdens een aantal wandelingen/fietsritjes naar de supermarkt. In theorie kan er ook een waterzak van 3 liter in en kan je deze dus ook voor de langere tochten gebruiken. Het draagcomfort is hoog! Door de gevoerde schouderbanden en stevige achterkant zit hij heel prettig op je rug. Daarnaast kan je hem extra vastzetten door middel van een borst en buikband. Vind je de borstband vervelend? Dan is deze ook makkelijk te verwijderen. In de zakken aan de zijkant kan je makkelijk een flesje water of bidon kwijt. De totale inhoud van de tas is trouwens 20 liter, genoeg ruimte.

Wat ik een mooi item van deze tas vind is dat je er ook een fietshelm aan kan hangen. Je kan hem vastklikken aan een speciale gesp, maar dan ook nog eens voor extra bescherming grotendeels in het daaronder zittende vak wegstoppen. Ideaal dus als je op de racefiets of speedbike naar het werk gaat en op je werk alles bij elkaar wilt hebben. Ik kan dan ook niet wachten om komend jaar deze tas uit te proberen op de racefiets naar het werk.

Een tas die, als je het mij vraagt, geschikt is voor een lange wandeling of fietstocht, maar natuurlijk ook ideaal is voor de kortere stukken. Door de grote en soort tas zou ik hem niet aanbevelen voor tijdens het hardlopen, maar in theorie zou het natuurlijk wel kunnen.

‘Ja, allemaal heel leuk Gaby, maar wat kost dan zo’n tas?’ hoor ik je denken… nou dat zal ik je eens vertellen… €39,95 als je hem hier besteld. Dit is het model Lifeproof Squamish Luxe Backpack, maar ze hebben ook nog 2 andere modellen van Lifeproof, een 18L en een 22L model.

Bij GSMpunt hebben ze trouwens niet alleen deze mooie tas, maar ook hele toffe hoesjes voor de diverse soorten telefoons (Apple, Samsung enz) . Van hufterproof tot gewoon vrolijk 🙂 . Voor ieder wat wils. Dus zoek je nog een leuk & handig kerstcadeau, bestel dan snel bij GSMpunt.nl

*De tas heb ik gekregen, maar verandert niks aan mijn mening*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *