Daar ben ik weer

Het bijna een maand geduurd, maar daar ben ik weer!! Ik heb de afgelopen maand een behoorlijke marathon achter de rug, namelijk een klus en verhuismarathon. En ik kan je vertellen, die was zwaar!!! Heel zwaar! 3 Oktober kregen mijn vriend en ik de sleutel van ons huis en begonnen we aan de klusmarathon.IMG_8600IMG_9054 Niet alleen werd er geklust, maar daarnaast ook nog eens gewoon gewerkt. Het waren lange dagen en korte nachten waardoor mijn energielevel steeds lager werd. Het lopen kwam daardoor volledig tot stilstand en ik sloeg zelfs de marathon van Amsterdam over, waar ik echt enorm veel zin in had.IMG_8820

Inmiddels ben ik vorige week zaterdag verhuist, zijn de sleutels van het oude appartement ingeleverd en is de rust een beetje wedergekeerd. Het nieuwe huis is nog lang niet af, maar we kunnen er in ieder geval wonen. En wat is het er fijn!!!IMG_9115

De eerste kilometers vanuit het nieuwe huis op de hardloopschoenen zijn inmiddels ook een feit. Ik was even bang dat mijn benen niet meer zouden weten wat ze moesten doen, maar vanaf stap 1 voelde het weer oud en vertrouwd. De spierpijn daarna ook, hoewel dat waarschijnlijk ook met een event van de dag erna te maken had.

IMG_9033

‘doen ze het of doen ze het niet’..

Naast het lopen ga ik natuurlijk ook mijn blog weer op pakken. Ik vind het superleuk om mijn belevenissen online bij te houden en vind het tof dat ik daarmee diverse lezers inspireer en mee laat genieten. En jullie hebben in ieder geval nog wat tegoed, so stay tuned.

Een echt groot doel waar ik naar toe ga werken heb ik nog niet, want ik weet nog niet zo goed wat ik wil. Wil ik weer een marathon in het voorjaar lopen? Of doe ik er verstandig aan om eerst mijn basissnelheid weer proberen op peil te gaan krijgen? Of kan ik het combineren?? Ik weet het dus echt nog niet. Ik ga nu eerst in ieder geval weer lekker lopen en proberen om mijn conditie weer op peil te krijgen. Daarnaast wil ik het sporten bij de sportschool weer oppakken om mijn core verder te ontwikkelen.

Ik heb er in ieder geval weer zin in! En ga jullie hopelijk snel weer her en der zien!

Veel liefs

IMG_9213

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *