Kom maar door met al je vragen

Jajajaja hoor ik al een aantal mensen zuchtend denken, weer zo’n ‘blogger’ die een hippe Q&A blog wil maken. En inderdaad dat klopt, ik ben namelijk onwijs benieuwd watย voor vragen jullie aan mij zouden stellen. Wat heb je altijd al van mij willen weten? Bijvoorbeeld wat eet ik voor mijn ontbijt of wat heb ik vroeger allemaal voor sporten gedaan? Je mag alles vragen, maar of je overal antwoordt op krijgt hangt natuurlijk wel een beetje af van de soort vraag ๐Ÿ˜‰ Maar ik denk dat dat niet verdere uitleg behoeft.

En waarom doe ik dit eigenlijk? Omdat ik ze zelf altijd superleuk vind om te lezen bij andere bloggers. Er zitten soms vragen bij over onderwerpen die ik anders soms echt niet had geweten van die personen. Zo leuk! En ik ben gewoon heel benieuwd wat jullie, als mijn lezers, nou echt graag over mij willen horen.

De vragen die je wilt stellen kan je hieronder plaatsen in de reacties.

Ik kijk uit naar de vragen die jullie stellen en probeer er binnen 2 weken een blog van te maken.

Gab3319_curious_blog

 

14 Comments

 • Heidi schreef:

  Is Nicky ook aan het hardlopen en wat vindt hij er van dat jij het zo graag doet.

 • Heidi schreef:

  Momenteel is koolhydraatarm eten helemaal in, wat is jouw advies qua eten en hardlopen.

 • Heidi schreef:

  Wat adviseer je mensen die willen gaan hardlopen maar het lastig vinden (of niet met werk kunnen regelen) om op een vast tijdstip te lopen.

 • Heidi schreef:

  Hoe ben je begonnen met hardlopen en opgebouwd naar marathons.
  Waar haal jij je tijd vandaan om elke dag te lopen, naast je werk en huishouden.

 • Heidi schreef:

  Volg je nog speciale trainingen.

 • RonnieFlex schreef:

  Van welke kinderboeken was je vroeger fan?

 • rose schreef:

  Vanaf welk moment voelde je je voor het eerst een echte runner?

 • Joline Boesenkool schreef:

  Hoe lang heb je er over gedaan om zoveel kilometers per week te lopen? Ik merk dat ik na een paar jaar hardlopen nog steeds rustig aan moet doen en steeds rustdagen moet nemen.

 • mara schreef:

  zou je ooit kinderen willen en op wat van termijn?

 • jesserunningkickboksen schreef:

  Hoe lang werk jij nu in de zorg? en wat voor werk deed jij voor de zorg?. Sportieve groetjes

 • Gonnie schreef:

  geen vraag maar ik wilde wel even zeggen dat ik je geweldig persoon vind want.. hoe krijg je het allemaal voor elkaar om en te werken in de zorg, een opleiding te volgen, je huishouding te bestieren en ook nog voldoende tijd hebt om te hardlopen en trainingen te doen voor marathons? oh en dan vergeet ik de blogs nog, die zo leuk zijn om te lezen.
  powerwoman op en top

 • Angelique van den Heuvel schreef:

  Hoi Gaby. Ik lees je blogs graag. Ik krijg er vaak een glimlach van op mijn gezicht, maar je hebt idd en druk leven. Het zal soms best moeilijk zijn al die ‘borden’ in de lucht te houden. Wat vind jij het lastigst aan het bloggen? Hoe ga jij om met je tijd, een writersblock (als je die al eens hebt), en schrijf je eerst op papier of gelijk pc? Groetjes Angelique.

 • Mark van Gelder schreef:

  Wanneer ga je nou eens een triathlon doen? een wielrennersfiets heb je al

 • Leonie schreef:

  Heb je tips voor schema’s vanaf 10 km? Evy heeft mij geholpen tot 5 km, zelf tot 10 km uitgebreid door steeds 1 km eraan te plakken. Maar toch vind ik het lastig om nu uit te breiden.
  Werk ook als verpleegkundige, respect trouwens hoe je dat combineert. Als ik uit de nacht kom moet ik niet denken aan hardlopen. Die week in de maand ben ik helaas niet actief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *