Help de WE-foundation, jezelf en mijn droom!

Zoals de meeste weten ben ik keihard bezig om geld in te zamelen voor mijn droom! Het lopen van de marathon van New York en daarbij geld ophalen voor het goede doel. Het goede doel dat ik heb uitgekozen is de WE-foundation. De WE-foundation zet zich in om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar nieuwe behandelingen van de stofwisselingsziekte MPS VI. Ik ben in aanraking gekomen met deze ziekte doordat het neefje (Thije, 2 jaar) en nichtje (Jonna, 4 jaar) van mijn collega in 2014 gediagnosticeerd zijn met deze ziekte. Ik hoorde hun verhaal en wil graag een steentje bijdragen aan de toekomst van hun en vele andere kinderen met deze ziekte. En ik dacht, wat is nou mooier om dit te combineren met mijn droom.

Ik heb inmiddels al veel sponsoren (waarvoor mijn grote dank) en 1 van deze sponsoren is FIT international B.V. Je zou dit bedrijf kunnen herkennen van de F.I.T. sportbalsem.

F.I.T. staat voor Fast Injury Treatment. De balsem zorgt voor een snel herstel van een sportblessure, maar je kan het ook preventief gebruiken. Je hoeft er geen dikke laag van te gebruiken, het smeert lekker weg, dus je doet redelijk lang met een tube. Ik gebruik F.I.T. nu ruim anderhalf jaar en ik ben overtuigd van de werking ervan.

Als je nu een tube F.I.T. sportbalsem bij mij koopt, dan sponsor je de WE-foundation en help je mij naar de marathon in NYC. FIT International B.V. steunt namelijk mijn doel per verkochte tube, dus mocht je een tube nodig hebben koop deze dan bij mij. De genoemde prijs is excl. eventuele verzendkosten van 6,95, maar natuurlijk kan ik de tube ook afgeven bij een loopevenement of iets dergelijks. Wil je een tube kopen? Mail dan naar gaby@gabyrunstheworld.com  Er zijn er maar een aantal beschikbaar, dus OP=OP.

Fit-advertentie_v2

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *