hallooooo ik ben er weer hoor

Joehoeeee daar ben ik weer hoor. Het was even een tijdje stil hier op mijn blog, net nadat ik juist weer een enorme inhaalslag probeerde te maken met even weer wat andere blogs. Ik plaatste nog wel 2 kortere blogs, maar geen weekoverzichten of raceverslagen. Dit alles heeft natuurlijk zijn redenen, waaronder het overlijden van mijn stief-schoonvader en een ziekenhuisopname van mijn 94 jarige opa. Ik vond het daardoor even belangrijker om tijd aan familie, mijn vriend en mijzelf te besteden, dan aan mijn blog (en dus aan jullie). Maar goed… er begint weer een beetje rust te komen en vooral ook in mijn hoofd (die liep een beetje over) dus tijd om het een en ander weer op papier te gaan knallen. Ik heb natuurlijk verder niet stil gezeten en heb dan ook meeeeeeer dan genoeg om met jullie te delen.

Maar hoe dan?? Ik ga natuurlijk niet de afgelopen bijna 4 weken van dag tot dag terugblikken, duurt niet alleen lang, maar is denk ook een tikkeltje saai, maar een korte samenvatting met de meest bijzondere en ook voor mij toch wel heftige gebeurtenis (iets met kaboem en een auto) lijkt mij het handigst. Daarnaast heb ik een aantal wedstrijden gelopen, waaronder de Leiden marathon en van deze lopen maak ik een apart raceverslag. Naast alleen maar gewoon lopen, mocht ik ook allerlei dingen uittesten/lezen/proeven en ga ik daar natuurlijk ook wat over schrijven. Kortom.. genoeg te doen, maar alles op zijn tijd, want tussendoor moet ik ook gewoon nog werken, naar school, trainen en wil ik net als de rest van NL lekker van het zonnetje kunnen genieten 😉

Dus nog heeeeeeeel even geduld, dan ga ik achter de schermen nu keihard verder om alles te realiseren. Met jullie verder alles goed? Ben benieuwd naar jullie verhalen.

Veel liefs en tot snel
i-m9Hrptm-X2

Foto: Andy Astfalck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *