Another one bites the dust

Whaaaaaaaaa ik moet even iets delen. En dit keer wederom in de categorie ‘even wat anders dan hardlopen’. Ik was gisteravond bij het concert van Queen met Adam Lambert in het Ziggodome. En het was in 1 woord GEWELDIG! Ik kreeg deze kaartjes afgelopen november van mijn lieve vriend en kon niet wachten op deze dag.
IMG_0370

En gister was het dan eindelijk zover! Op tijd naar Amsterdam toe om mijn vriend op te halen van zijn werk om vervolgens gezellig samen met de metro naar de Bijlmer te gaan. Daar eerst nog even rondgeneusd in de Decatlon… en jawel de nieuwe zomercollectie van hardloopkleding hing er al en ik heb al leuke dingen gespot ;-). Daarna door richting het Ziggodome waar al een aardige rij stond. Eenmaal binnen onze plekken opgezocht waar we rustig konden wachten op het grote spektakel. En even na 20 uur begon het…. en zoals ik al zei het was geweldig. Wat een stem en allure heeft Adam Lambert! En ohhh respect voor Brain May en Roger Taylor, want wat kunnen die mannen nog rocken op hun leeftijd!

Mijn vriend heeft een mooie compilatie gemaakt van dit spektakel en ik vond dat ik deze echt even moest delen :-). Dus geluid aan en genieten maar 😉

Oké toch misschien wel een klein beetje over het hardlopen, want vandaag heb ik twee heerlijke trainingen volgemaakt. Tijdens de eerste training heb ik mijn nieuwe ASICS, de ASICS GT 2000 kennis laten maken met het asfalt. En ohhhh wat lopen ze lekker! Vanmiddag heb ik mijn tweede training gezellig samen gelopen met de vriend van mijn moeder. En beide trainingen gingen heerlijk!

IMG_0359En nu een kleine quiz…. Op welke muziek heb ik vandaag hardgelopen? 😉

Don’t stop me now ’cause I’m having a good time

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *