Aftellen met Mattie en Wietze

Q-santarun

Nog 1 dag en dan is het eindelijk zover…. de Q-santarun! Mijn kerstvrouwenjurkje heb ik weer tevoorschijn getoverd en mijn kerstmuts met lampjes heb ik opgezocht. De batterij van de camera is opgeladen en het toegangsticket ligt uitgeprint klaar. En ik? Ik heb er mega veel zin in! Al dagen lang kijk ik enorm uit naar deze dag, want met deze loop begon het ooit! 2 jaar geleden liep ik namelijk de Q-santarun als mijn eerste officiële loop. Q-dj Joep Roelofsen gaf vandeweek via instagram al een voorpremiere van de medaille die je na afloop krijgt. Echt heel gaaf! En yep.. ik beken…. ik ben een medaillefreak!

Morgen zijn we al vanaf 13:30 uur welkom in de Efteling en kunnen we gaan genieten van alle attracties in het park. Vanaf dat moment zal je steeds meer mensen in kerstmannenpak in de winterefteling rond zien lopen. Dit was vorig jaar echt een tof gezicht. Hoe later het werd, hoe meer kerstmannen en vrouwen je rond zag lopen. Om 16:00 uur zal er een fotomoment zijn waarbij alle kerstmannen en vrouwen die er dan zijn op 1 grote foto gezet gaan worden. En om 20:00 uur zal de winnaar of winnares(en) van de The Voice of Holland een optreden verzorgen. Ook Mattie en Wietze zullen dan hun kerstsingel live ten gehore brengen.

Rond 20:30 uur zal het startschot klinken van deze magische loop door de winterefteling en zal ik met 2499 andere kerstmannen en kerstvrouw de 5km lange route dwars door de Efteling gaan volgen. Het zal weer een groot spektakel gaan worden. Met als afsluiting een mooi feest met Q-music the party!

De Q-santarun is compleet uitverkocht en is daarmee de grootste santarun van heel Nederland. Wie gaat er allemaal naar de Q-santarun?

Ik had vanmorgen alvast een exclusief interview met Mattie en Wietze, mijn ochtendhelden van Q-music. Benieuwd naar wat zij onder andere te vertellen hadden? Bekijk dan snel onderstaand filmpje 🙂

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *